Tököl városának honlapjáról

Anonymous
2010. 03. 06 - 17:13

Tököl városának honlapján az alábbi tájékoztatót találtuk: Az utóbbi időkben a médiában valótlan információk jelentek meg a tököli repülőtér hasznosításával kapcsolatban. Tájékoztatásul mellékeljük a hasznosításra vonatkozó döntéseket, és a zajgátló védőövezetre vonatkozó eljárás dokumentumait.

Dokumentumok: [1] [2] [3a] [3b] [3c] [3d] [4a] [4b] [5a] [5b] [6a] [6b]

A tájékoztatót és mellékleteit átolvasva néhány kérdés merült fel bennünk:

1. Ha megfellebezte Tököl Városa a 2007-es zajgátló védőövezet határozatot, többek között arra való hivatkozással, hogy nem adott szakhatósági hozzájárulást, hogyan lehetséges, hogy az eljárás folytatásakor többszöri megkeresés ellenére sem adott elutasító szakhatósági állásfoglalást Tököl jegyzője?

2. Miért nem fellebbezte meg Tököl a 2009-ben kiadott zajgátló védőövezet határozatot ugyan azzal az indokkal, amivel 2007-ben is tette?

3. Ha a 330/2005 (X.24.) számú képviselő-testületi határozatban Tököl városa tiltakozik a zajgátló védőövezet kijelölése és a repülési számok növelése ellen, hogyan lehetséges, hogy a zajgátló védőövezet határozat isophon görbéi szerepelnek a módosítás alatt álló rendezési tervben? Ezt Egyesületünk is kifogásolta a rendezési terv véleményezése során, ahogy azt korábbi cikkübnkben olvasható jegyzőkönyv is tartalmazza. Miért szerepel tervezett gurulóút a településrendezési terv módosításában, ha a képviselő-testület ellenzi a repülésszám növekedését?

 

Belépés

Partnereink