Átminősítő határozat

Admin
2012. 01. 31 - 19:02

A Nemzeti Közlekedési Hatóság Légügyi Hivatala tavaly év végén a Tököl Airport Zrt által kezdeményezett átminősítési eljárás lefolytatása után  Tököl nem nyilvános  fel- és leszállóhelyet a mellékelt dokumentumban foglalt kikötésekkel IV. osztályú repülőtérré minősítette.

 

Rádió 6 interjú

Admin
2011. 04. 03 - 10:24

Április harmadikán riport hangzott el a tököli repülőtérről a Rádió6 fórumában.

 

A Szigetszentmiklósi IVS már tényként állítja be a tököli repülőtér megnyitását

Anonymous
2010. 02. 25 - 20:10

A „Minőségi, többpólusú városi közlekedés” cél elérését a közlekedési módozatok együttes fejlesztése jelenti. Ez magában foglalja a közúti közlekedés fejlesztését, a helyi és helyközi tömegközlekedés (közte a kötött pályás HÉV) fejlődését is.

 

A KDV kijelentette, hogy a zajgátló védőövezet kijelölése a repülőtér működéséhez kell

Anonymous
2010. 02. 06 - 10:45

Egyesületünk levélben megkereste a Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőséget. A Felügyelőség válaszlevelében leírta, hogy a zajgátló védőövezet kijelölés a repülőtér működéséhez kell, tehát nem a  jelenleg működő nem nyilvános fel és leszállóhelyhez.

 

A tököli reptér és Szigetszentmiklós

Anonymous
2010. 01. 15 - 15:00

Tájékoztató Szigetszentmiklós Város Képviselő-testületének 2005. május 31.-i üléséről

Ezt követően a képviselő-testület a tököli repülőtér zajgátló védőövezetének kijelöléséről tárgyalt. A testület a Polgári Légiközlekedési Hatóság által megküldött zajgátló védőövezet kijelöléséhez szükséges zajszint számításokat megalapozottnak tartotta, azonban az e tekintetben tartott közmeghallgatáson elhangzott lakossági kérdések és észrevételek alapján, továbbá az önkormányzatokkal történt egyeztetések és konzultációk alapján, aggályát fejezte ki a következők miatt:

 

Belépés

Partnereink